| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Domácnost - jak co vyčistit

17.3.2011 13:12:10 Hudba Ainur

Co udělá kombinace mikrovlákna a polystyrenových kuliček v pračce a sušičce?

Možná divný název tématu, ale hned objasním. Včera jsem udělala totální pitomost ~q~

Strčila jsem do pračky kojící polštář, tu vnitřní naplněnou část, bylo na ní napsáno, že se smí prát.Byl už neskutečně zahnusený, kupovala jsem ho před 8 lety a nikdo ho nikdy nepral. A světe div se - zpuchřelá látka v pračce popraskala, a ty mikroskopické lepící se polystyrenové kuličky jsou všude. Byla toho plná pračka, všechny otvory a dírky v bubnu, filtry, prostě totální průšvih. Už jsem to mockrát luxovala, opakovaně to proháním naprázdno pracími cykly, ale to bílé svinstvo se stále vynořuje.

Napadlo mě : co kdybych tam dam dala vyprat utěrky a ručníky z mikrovklákna - myslíte, že se kuličky na to nachytají a pak je sušička odstraní? Nerada bych si zničila i drahé utěrky a sušičku, fyzika není mou silnou stránkou, ale když je to mikrovlákno takové drsné, mohlo by to k sobě ten polystyrén přivábit a udržet ho na sobě. Nebo jsem totálně mimo mísu? ~j~ Nebo vás napadá, jak jinak to vytahat z bubnu, kam je to zapadané do těch dírek?
Odpovědět
Průběh diskuze (9 názorů)
Téma: Co udělá kombinace mikrovlákna a polysty... Hudba Ainur 17.3.2011 13:12
*Re: Co udělá kombinace mikrovlákna a p... Hakai a Viki 11/2010 17.3.2011 13:15
**Re: Co udělá kombinace mikrovlákna a... MarkétaP + 4 dcerky 17.3.2011 13:19
**Re: Co udělá kombinace mikrovlákna a... Mickey16 17.3.2011 13:23
*Re: Co udělá kombinace mikrovlákna a p... Mickey16 17.3.2011 13:21
*Re: Co udělá kombinace mikrovlákna a p... angrešt 17.3.2011 14:9
*Re: Co udělá kombinace mikrovlákna a p... Hudba Ainur 17.3.2011 14:31
**Re: Co udělá kombinace mikrovlákna a... Pole levandulové 17.3.2011 15:36
*Re: Co udělá kombinace mikrovlákna a p... espr 17.3.2011 14:52

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.