Re: Změna jména u miminka
Ivee, já už bych to neměnila, bála bych se, že si pak začnu zas vyčítat, že jsem to asi neměnila měnit, že to první bylo lepší atd. Po týdnu je ještě hrozně brzy! Já si na jméno 1.dcery zvykala rovnou celý měsíc!!!! Jméno se mi moc líbilo, ale najednou mi k miminku vůbec nešlo, vyloženě jsem litovala, že jsem takové jméno dala! Až po měsíci se to začlo usazovat, já jí tak začla občas říkat a postupně se s tím jménem prostě sžila. Dneska je to pro mě zase to nejkrásnější jméno pod sluncem, jak se mi jevilo před porodem a jsem šťastná, že jsem takové jméno dala. T druhého dítka už mě nijak nepřekvapilo, že si na jméno po porodu zvykám a dumám, jestli jsem neměla dát jiné atd. No a u třetího zatím jméno moc nepoužívám (má 4 měsíce), ale s jistotou vím, že je to pro mě nejhezčí chlapecký jméno a lepší jsem nemohla vybrat, takže ho určitě postupně začnu používat
. Vydrž!!!!!!
Jo a Martin je pro mě hezčí než Jiří rozhodně!!! Že je to teda jméno po manželovi by pro mě bylo velké mínus, nemám ráda jména po někom, ale už bych to neměnila.
Každopádně se mi celkem líbil nápad někoho tady přidat mu případně druhé jméno a používat je, kdyby vám dál ten Martin nešel přes pusu.. Nebo jak píšeš, vykoumej jiný tvar jména..třeba Marťásku
To se usadí, neboj!
Odpovědět