| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Šikovné ruce

22.3.2011 23:19:21 Medunka_

Re: Fimo - modelovací hmota

Jani, no záleží od toho, co bude vyrábět. Já teda nepoužívám váleček, ale normálně umytou lahvičku od přesnidávky a normálně vykrajovačky, různé motivy. Když se do toho udělá slámkou dírka, je to krása největší třeba pro babičku do přání (např. přivázané lýkem na vlnitou lepenku). Super jsou taky knoflíčky.
V knihovně u nás jsou různé knížky Tvoříme z Fima, ale to už je takové těžší, mě se osvědčily ty vykrajovačky. Na úplně první pokusy úplně ideální, řekla bych. Jinak já teda první várku spálila ~t~~t~.
Používám Cernit, četla jsem, že pro tvoření s dětmi je údajně měkčí, neobsahuje ftaláty a neuvolňuje škodliviny při pečení. Ale asi je to fuk.
Jukni třeba tady, tady paní dělala smajlíky, taky z Cernitu a taky použila vykrajovačky.
http://www.tvorive.estranky.cz/clanky/fimo_-cernit/smajlici-z-modelovaci-hmoty.html

Jinak Modelovací hmota I-CLAY je fakt dobrá, mě samotnou překvapila ta super konzistence, hrozně příjemná na omak a na vzduchu fakt uschne. (K tomu shánění, já mám na mmb: 8 i 4 barvy).
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Fimo - modelovací hmota * Jana * 22.3.2011 19:12
*Re: Fimo - modelovací hmota Fous&fousek 22.3.2011 21:47
*Re: Fimo - modelovací hmota borovice + 5 22.3.2011 21:47
*Re: Fimo - modelovací hmota Medunka_ 22.3.2011 23:19
**Re: Fimo - modelovací hmota * Jana * 24.3.2011 7:32

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.