Kočičí exkrementy na zahradě a nevítané návštěvy koček
Předem chci říct,že jsem milovník zvířat a mám je ráda od marvence až po slona,ale v poslední době cítm neskutečnou zášť vůči kočkám.
Máme dům a zahradu, denně na zahrdu přijdou nějaké kočky, potuluje se jich tu dost. Nevadilo by mi to pokud by si ovšem z mých záhonků a z pískoviště mé dcery nedělaly záchod! Na pískoviště bude brzo ušitá plachta tak se to snad vyřeší,ale co ty záhony? Já si je nechci zasypat kamením nebo mulčovací kůrou i když asi ani to by nepomohlo. Kočky nám kadí i na trávu případně se nám tu i některá vyblije.
Už mi to opravdu začíná lézt na nervy. Nejen kvůli riziku nákazy,ale také proto,že náš pes je prase Sežere na co přijde a bohužel mu chutnají i ty kočičí hovínka.
Prosím poraďte mi jak se jich zbavit,protože jinak asi použiju nějaký velice nehumání způsob a zemřou násilnou smrtí
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.