my pořídili kočku - já jsem astmatik, alergik na kde co, slabý na kočky, ale vdětství jsme kočku běžně mívali.
Brala jsem léky, kočičku jsme pořídili, bylo jí ani ne 5týdnů, jenže pak jsem neplánovaně otěhotněla anesměla brát léky a kočička mi šíleným způsobem začala vadit, krom toho synovi zjistili astma, tak jsem udala kočičku k mým rodičům, na zahradu, byla ještě malá a s kočičkou co měli rodiče si lehce zvykla, bylo to tak domluvené už předem, kdyby mi kočička vadila, že si ji vezmou, bohužel před 14 dny na velice komplikovaný porod čtyř obr koťat..
pak jsem ještě k našim musela umístit dva mončičáky - tedy rozumněj morčátka - pořídili jsme je blbouni dětem během těhu.. a mě se asi měsíc poporodu objevila na ně silná alergie, takže putovali k dědovi do králíkárny.
No te´d máme doma už jen králíka, máme ho už dva roky, máme už druhého, ale až dožije, už nebudeme nic pořizovat, alergologožka kvůli dětem i mě nedoporučila, já furt válčím s ekzemem.. a alergie se mi hrozně rozšiřují, momentálně jsem nově na morčata, psy, ptáky, pelyněk a břízu... chjo.. :( vše po třetím porodu.
Tudle jsem drbala sousedovic psa a než jsem vyjela domů 4patra výtahem, měla jsem ruku, kterou jsem ho drbala osypanou pupencema až po loket a to pejsek byl čistej.