12.4.2011 22:45:16 Majákova
Dobrý homeopat nebo celostní lékař - okolí Valašského Meziříčí
Moje dcera nebyla do 2,5 let nemocná. Ve 2,5 letech se jí objevil ekzém a v tu samou dobu poprvé píchala uši kvůli zánětu stř. ucha. Ekzém přetrvává (4 roky) a záněty uší trpí opakovaně vždy podzim-jaro-podzim-jaro. Většinou je zcela bez rýmy a jiných projevů nachlazení, poznáme to vždy jen podle zvýšené teploty a horečky.
Měla jsem podezření i na zvětšenou mandli, kterou od narození měla větší, ale momentálně už tak velká není, zmenšuje se jí...už nechrápe jako dříve.
Byli jsme s ní kvůli ekzému i na alergologii, kromě hraniční intolerance kravské bílkoviny nic nezjistili. Bohužel imunolog a ORL lékař jsou v rozporu, co se týká mandle. Imunolog nedoporučuje odstranění, ORL spíše ano. Dětská mudra neví.
Pořád mám takové tušení, že ekzém i záněty uší souvisí s poklesem imunity, že je vše provázané a nevím, koho z lékařů tedy poslechnout. Ráda bych vše konzultovala s dobrým homeopatem nebo lékařem celostní medicíny, jak bych jí mohla pomoci. Je už z ORL úplně vystresovaná, bojím se, aby z toho neměla trauma na celý život.
Byla bych moc ráda, kdybyste mi pomohli vybrat. Homeopaty v místě bydliště znám, ale jen jejich jména, nic víc, nemám žádné reference. Předem děkuji za tip.
Odpovědět