Zrzu,
Oscillo bych tady nedávala. Lékárníci o něm tvrdí, že je na obecné povzbuzení imunity, což není pravda. Je na určitý typ chřipky. Když na mě "něco chřipkového leze" a nemá to jasné příznaky, můžu zkusit vzít 1 kuličku Oscilla (fakt stačí 1 kulička, nemusíš cucat celou tubu
), po cca třech hodinách znovu a doufat, že je to ta chřipka typu Oscillococcinum. Pokud dám při prvních příznacích a trefím se, tak jsem druhý den ok. Já chřipku typu Oscillo nemívám, na mě nikdy nezabralo.
U tvé dcerky si myslím, že množství ATB a dalších vlivů uvedlo životní sílu do stavu zmatku a ta teď neprodukuje jasné symptomy nemoci, tedy není schopná si jasně říct, ukázat, jaký lék na kašel potřebuje. Mohou tam být symptomy Pulsatilly i jiných "kašlacích" léků zároveň. Proto nemáš šanci se trefit.
Když dáváš víc léků najednou (Oscillo, cuprum a další), tak tím dáváš organismu různé pokyny: Jdi tam, jdi zároveň na druhou stranu, zároveň nechoď nikam. To dobré není.
Kromě toho tvoje dcerka už má SKLON KE kašli. To je potřeba léčit celkovým lékem, který posílí organismus a také pomůže životní síle, aby se lépe zorganizovala. Lék na konkrétní kašel, i kdyby ses trefila, by fungoval velmi krátkou dobu, protože organismus potřebuje lék celkový.
Když dáváš lék, který organismus nepotřebuje, tak za nějakou dobu vyvoláš tzv. proving. Lék nemá co léčit a proto problémy, které má léčit, vyvolá. Když budu dítěti dávat dostatečně dlouhou dobu Pulsatillu, aniž by jí potřebovalo, budu mít za chvíli doma příšerně ukňouranou fňuknu. Ten účinek vyprchá, s volně prodejnými potencemi (= síla) trvalou škodu nenaděláš, ale je to zbytečné.