25.4.2011 12:01:23 Aleš Sušický
Re: Dobrý homeopat nebo celostní lékař - okolí Valašského Meziříčí
Paní JankoP!
"vyjádřila jsem svůj názor" - ale nikdo se Vás na něj neptal. Nikdo se v diskusi ani náznakem neptal na to, jaké jsou zde homeopatické školy, jak se liší a co si o nich myslíte. Vy sama jste bytostně cítila potřebu to ostatním sdělit mimo kontext diskuse!
Nemám nic proti astrologii ani čemukoliv jinému, ani proti tomu, když někdo předepíše víc homeopatických léků současně. Je to jeho věc - je to mezi ním a jeho klientem, já jsem u toho nebyl. Mě to nepřísluší soudit.
Nesuďte, aby jste nebyli souzeni. Žít a nechat žít...
Fascinuje mě, jak zde po několika vystudovaných víkendech 1. ročníku studia soudíte a posuzujete, jaký je kdo homeopat, jestli předepsal správný lék, čí nikoliv apod. To, co zde převádíte je naprosto za hranicemi etiky studenta jakékoliv homeopatické školy.
Neznám Vaše jméno (schováváte se za nick), ale teď Váz již dokáži zařadit a je mi jasné, proč Vám Homeopatická fakulta "nesedla". Učíme zde studenty toleranci s tím, že cest k cíli vždy vede víc a všechny mohou být správné a rovnocenné.
Spojím se s ředitelem Vaší školy. Jsme moc malá komunita na to, abychom se ještě vzájemně napadali.
Aleš Sušický
Odpovědět