24.5.2011 21:26:04 Eliška+Kája8/04+ Mia9/07
Kámoška v první třídě
Zdravím všechny,
mám doma prvňačku a ta poslední dobou je utrápená,ve třídě kamaradí s jednou holkou,s kterou i chodí na Aerobic)měla jsem pocit vždy,že jsou to kamarádky,ale poslední dobou Kája brečí,že dotyčná je na ní zlá,vyplazuje jazyk,nadává ,říká,že má hnusné oblečeníatd..Ve třídě jsou holčiček sudý počet a dcera teď má pocit,že s ní nikdo nekamarádí,každá má tu svoji..a dceřinu kamarádku děti moc rádi nemají,bývá zlá na víc dětí,ono je to tím,že může doma uplně vše,když chce jezdí v autě na předním sedadle,má na co si vzpomene(není to závist-ale občas čeho je moc toho je příliš,neustále slyším,Monice koupila máma tu samou bundu jako mám já,Monika mi říka,že mám hnusné triko,džíny bundu atd...)Pořád jí okřikuje,předvádí se atd..její máma(ač jí znám a i si s ní tykám tak jí nikdy neokřikne,nenapomene:(
Naše Kája ač samozřejmě zlobit umí,tak je hrozně kamarádská a pro své kamarády by se rozdala, a takovýhle věci jí trápí,já bych byla ráda kdyby si našla jinou nejlepší kamarádku,ale je to těžké:(
Jak vysvětlit 7leté holčičce,že nejlepší kamarádka v první třídě není na doživotí a že určitě si najde ve třídě časem novou,jak se zachovat???
Odpovědět