24.5.2011 21:41:40 zerat
Re: Kámoška v první třídě
Eliško, řeším něco podobného... Dnes focení a naše holka si fotila s kamarádem ze školky, kterého má jako jediného z mš, a kterého teda zná už z doby před 1. třídou. Když jsem se dcery ptala, proč se nefotila i s nějakou kámoškou, tak mi řekla, že se holky fotily po skupinkách, jak se znají a že když se ptala tak jí holky jí řekli, že neví, jestli se s nimi může vyfotit(ptala se jich den předem). Tak se prý s nima nefotila. Většina holek ze třídy se zná právě ze školek, takže se to tam rozdělilo do skupinek po znalosti ze školek... Dcery mi je hrozně líto a mám pitomý dojem, že jak jsem se jí vyptávala, tak jsem vůbec neudělala dobře
Jsem ráda, že aspoň kamarád ji nezklamal a nechal se s ní vyfotit a měl velkou radost, že se ona s ním chce vyfotit. Já to řeším a manžel mi řekl ať to hodím za hlavu, že bych tím dělala dceři jen komplexy. Snad to ve vyšších třídách bude lepší
Nicméně jinak mi přijde z jejího povídání, že se k ní holky chovají dobře, že s ní kamarádí, ale hold se stále hodně druží "školkových kolektivech".
Odpovědět