Re: Péče o nedonošené koťátko, které matka opustila
mají recht zkoušela jsem to třikrát a nepřežily, když několik dní žijou tak pak většinou zemřou na nějakou infekci prtž nemaj protilátky od matky. na matku se nezlob, není blbá, většinou jí káže instinkt proč je nechat nebo je prostě slabá. taky jsem to obrečela nakonec jsem litovala že jsem jim prodloužila trápení. když to chceš zkoušet taky se dává převařená vooda sglukozou - hroznovej cukr, aspon na žízen. kraví mlíko ho fakt zabije. krom tech lahví se doporučuje zafixovat do hadrů aby se nemohlo samo vyhrabat - umíraj na podchlazení raz dva.
pak mi to umíralo dlouho a sípalo to .. takže jsme je utratili.. nakonec se za tři tejdny ukázalo že kočka ulila dva kousky někam jinam a starala se o ně a ty jsou dneska roční, někdy je některá kočka odvrhne když na ně člověk v dobrém úmyslu matlá a šahá a vona nemá soukromí tak jí mateřský pudy přestanou fungovat. většinou se takhle chovaj kočky co samy měly problém přežít když byly malý anebo přešlechtěný kočky, nebo s vadou.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.