2.6.2011 12:33:50 Gerberka1
Janko,
JANKO,
děkuju za vysvětlení.
Dívej se, já to beru tak, že jsem homeopatika prostě zkusila - nezískalo to mou důvěru a hotovo. U staršího syna jsem vůbec neměla tušení o nějaké homeopatii a taky vyrostl
.
Myslím si, že malý normálně chytl angínu - školka je toho plná. Vždyť nevíme přesně, jestli to bylo nebo nebylo z těch homeopatik - jenom mě to napadlo, nic jiného. A pokaždé snad nemusí být něco ve výtěru z krku při angíně - nebo ano?? Já nejsem doktor, takže to fakt nevím.
Jedna holka tu psala, že 3x zkoušela dávat synovi nějaké homeopatikum a on pokaždé zakrátko onemocněl nějakou virozou - zkoušela to fakt 3x a už s tím pak přestala.
Chtěla jsem se zeptat - ty jsi homeopat??
Nebo co bys mi teď radila?
Znovu mu zkusit dávat ten lymphomyosot??
ZRZU,
malý byl po dobrání prvních atb. TÝDEN A PUL doma - takže nešel hned ze dne na den do školky. Do školky chodil 1 týden a den. A teď je doma po dobrání antibiotik ještě 6 DNU!!! než půjde příští týden od pondělka do školky.
Víc už udělat nemůžu - než to, že jsem doma i zadarmo, protože ošetřovačka je jenom 9 dnů placených a dál už zadarmo. Ale klidně to obětuju, jenom aby byl poctivě vyléčený a zotavený.
Co je mi to ale platný, když spousta rodičů dává do školky dítě třeba i s atb. - takže netuším, jestli opět něco nechytí. Je to jako hodit ho do propasti a doufat, že se někde zachytí....
Odpovědět