Jo, teď jsem zblikla taky názor - raději na tu svatbu nejet. ¨¨
Ano, taky bych tak uvažovala.
Něco ti řeknu - brácha se ženil 600 km od mého bydliště a můj první syn měl tenkrát 6 let - měl hrozné problémy v autě, dělalo se mu špatně, věděla jsem, že by to byla kalvárie tam s ním dojet. Zvažovali jsme tenkrát všechny možnosti - vlak přes noc, dokonce i letecky....ale nakonec jsme se všech variant vzdali, malého nechali tchýni (to ona už v 6 letech zvládla ho hlídat), a absolvovali to samé jen s manželem - byla jsem ráda, bylo to hoooooodně náročný. Bylo to akce od pátku od rána (celý den jsme tam jeli), přespat, v sobotu svatba až do rána, v neděli odpoledne 600 kiláků zpátky....fakt jsem byla ráda, že jsme ho tam netáhli - a to měl 6 let....
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.