21.7.2011 19:03:18 Raduna
Re: Hubnutí a Adipex
smisulenko,
špatně čteš. Nemrzí mě vůbec, že jsem zdravá, ale že mám už několik let 20 kilo nadváhu. Nějaké ty prášky jsem už vyzkoušela a trochu pomohly, ale mám citlivý žaludek, takže mi dlouhodobé užívání nedělalo dobře. Jinak jsem žádné nepříjemné vedlejší účinky nepociťovala.
Jinak duševní pohodu mám právě těch posledních pár let největší v životě, takže tím to asi taky nebude.
Všude se píše, že se nesmí vůbec hladovět a jíst se má přibližně po 3 hodinách. Tento režim mi sice trochu pomohl v tom, že mám víc energie, ale to je asi tak všechno. A nemyslím si, že je moje současná váha moje správná váha, protože předtím jsem asi 12 let vážila pořád stejně a o 20 kilo míň a žádnou dietu ani správnou výživu jsem dodržovat nemusela. Nejspíš se mi s věkem drasticky zpomalil metabolismus a tím pádem to hubnutí nejde, i když se ho zase snažím zrychlit.
Hladovět úplně asi ani nejde, ale třeba můžeš jen snídat a pak už jen pít. Prostě to zkusím, nic jiného už mi nezbývá a nechci být do konce svého mladého života tlusťoškou, co se obléká do pytlů, protože nic jiného na ní nejde sehnat.
Odpovědět