22.7.2011 9:37:32 Alice
Re: Hubnutí a Adipex
Raduno, vím jak se cítíš, mám to s hubnutím stejné.
Ať dělám co dělám, váha se mě drží a kila jdou dolů tááák těžce. A sotva maličko povolím, jsou zpět.
Už jsem vyzkoušela vše, léky, prášky, diety, dietology,... nic. Nějaké kilíčko mi šlo dolů když jsem nasadila takzvaného "Havlíčka" a k tomu denně sportovala.
Ale muselo to být opravdu minimálně hodina na eliptikalu+ posilování. Sotva jsem se sportem povolila, kila lezla nahoru!!!
Mám 168cm a vážím *-80kg. Ať dělám co dělám nikdy mi to nešlo pod 78kg.
Když jsem se před téměř 20 lety a třemi dětmi vdávala, měla jsem 75kg.
V podstatě jsem " na svém" , ale chtěla by jsem těch 8-10 kilo dolů.
Ale bojuju s tím už tolik, tolik let a nic!!! Vždyt už si snad 6 let vařím zvlášť jídlo, bez tuku, dietně.
Mám svoji krabičkovou stravu a dodržuju už tak dlouho.
Už si říkám, že si snad tělo na stravu a na sport zvyklo a prostě žádné kilo dolů nepustí.
Marné, marné, marné,.... závidím( je to hnusné), těm, kteří třeba jen vysadí sladké, zařadí celozrné pečivo a začnou hubnout!!!
Já už se bojím na sladké jen podívat, natož si ho dát a jiné než celozrné pečivo neznám.
Jeden dietolg mi řekl, že mám velice pomalý a líný metabolismus a je to způsobeno jednak stravou v dětství a také těmi nesmyslnými dietami, které jsem za mládí držela. Prý mi to vše způsobila podvýživa , kterou jsem v dětství trpěla. No nevím, vždy jsme byla baculaté dítě!!!
Ale asi nelze stavět jen na tom, jak člověk vypadá.
Tak tolik Radu k tobě.
Chtěla jsem tě jen podpořit, a ukázat, že v tom nejsi sama,....
Hodně sil a musíme se asi radovat z toho, že váha neleze na horu.
Odpovědět