Re: Syn má už 4 měsíce rýmu
Pokud nemá nosní mandli, tak to bude alergie, takže vyšetření na alergologii. Mám "takové" všechny tři děti, ale z důvodu nesmírné arogance alergoložky, která vedla až k velkým zdravotním potížím u mé dcery, jsme našli jiného dr a tam jdeme se synem ve čtvrtek, dcerky půjdou až v srpnu - právě na testy. Můj syn dostal ve 3 letech alerid a ve 4 kortikoidy do nosu, aniž by byl jedinkrát testován!!!! A právě osmileté naprosto zbytečné užívání kortikoidů vedlo u mé dcerky k zastavení růstu, nepřibírání... Když kortikoidy vysadila, začala růst i přibírat, ale také začaly velké růstové bolesti. Proto jdeme k jinému dr a první, co nám sestřička řekla bylo, že týden mají být děti bez léků právě kvůli testování!!!! Bohužel syn to snáší celkem blbě - kýchá a teče mu z nosu....
Druhá dcerka přestala brát léky úplně, nemá žádné potíže. Holky byly testovány jednou a to poze jediný odběr krve, žádné kožní testy... Je to nejméně 6-8 let!!!
Dávejte si pozor, co vám (dětem) dr píše, abste neměli potíže, jako moje dcerka!!!! Tato "dr" ordinuje v Orlové v nemocnici a tvrdí o sobě, že je alergoložka... Jsem ráda, že máme jiného lékaře
Odpovědět