29.7.2011 15:08:15 Raduna
Re: Hubnutí a Adipex
Alice,
opravdu díky za pochopení. Přesně jak říkáš, někdo třeba jen vynechá bílé pečivo nebo sladké limonády a hubne. Těžko pak pochopí někoho, kdo takový režim dodržuje a dělá navíc i spoustu dalších věcí a nic.
Mě osobně by asi ta tloušťka tolik netrápila, kdybych nebyla asi od 12 do 25 let vyloženě hubená, což se mi samozřejmě líbilo. S tím pomalým metabolismem od dětství tomu moc nerozumím, protože v těch letech jsem jedla vyloženě špatně a nezdravě a stejně jsem nikdy nic neztloustla. Až potom, když jsem začala pracovat v kanceláři, to začalo. Mám o tom takovou teorii, že moje tělo najelo na nějaký režim, kdy se snaží hodně všechno ukládat, protože třeba moji předci to takhle měli, že jim to bylo v tomhle věku užitečné. Ženy určitě rodily hodně dětí, a tak se jim ten podkožní tuk hodil. Já třeba zhubnu, jen když celý den od rána do večera třeba někde pochoduju nebo jedu na kole a moc u toho nejím, ale spíš jen piju. Jen tehdy třeba pár kilo zhubnu. Ale jakmile s tím vojenským režimem přestanu (začnu normálně chodit po dovolené do práce), tak zase ztloustnu zpátky. Takže mi z toho vychází, že bych byla štíhlá, jen kdybych pracovala 12 hodin denně v kamenolomu.
Odpovědět