18.8.2011 15:56:51 karma
Považujete trampolíny pro děti za nebezpečné?
ASlyšely/i jste, popř viděli, něco o trampolínkách v tomto duchu? Jsem už nakrklá. Dcera bude mít narozeniny, plánuju koupit, ale moje tchyně EXTRÉMNĚ!!! opatrný a bojácný člověk právě měla v telefonu hysterický záchvatek (poté, co jsem na její výzvu ohledně podílnictví na daru, navrhla koupi trampolíny), že slyšela mluvit nějakého dr, že jsou z trampolín děsivé úrazy (krční páteře apod...že by něco takového NIKDY, NIKDY neriskovala. Nechci jí křivdit...slyšel/četl/viděl něco v tom duchu???
Tchyně je fakt neuvěřitelná, dcera ji miluje, tchyně je jedinej člověk, kterej ji cca 2dny za 14 dní pojhlídá, nechci se toho vzdát a jak říkám, dcera ji má ráda, ale fakt mě sere (pardon, tohle mě štve dlouhodobě) kecama, co vše je nebezpečné. Dcera není věru žádnej hrdina, rozhodně nepotřebuje utvrzovat neustále v tom, že kolo, voda, včely, bouřka, peckovité ovoce..kromě místa za pecí doma je svět místo plné nástrah...tcháni bydlí v domě na vesnici, tchyně tam žije cca 40let od svatby, ale nebyla (co vím) dáo než za humny. uf, No, to jsem se nechala unýst, takže...považujete trampolíny za adrenalinovej sport, popř máte explicitní zkušenost s extrémním úrazem?
Odpovědět