9.9.2011 18:17:09 Annitta
Re: Jaké to je mít v bytě dvě kočky?
Mám druhou čičinu cca měsíc a za mě v pohodě:) Velká kočka je navíc těhule, tak jich tu bude za chvíli ještě víc:) Ale musím íct, že právě velká číča se díky malý dost uklidnila a třeba v noci a ráno se nedobívá k prckovi do pokojíčku. Radši si hrajou. Jinak proč by to druhé muselo být ragdoll? Myslím kvůli těm chlupům...nejde pak na první pohled poznat, která je která...ta starší je pouliční směska, ale chlupatá až běda a druhý je mourovatý kotě jako z reklamay(a nalezenec:))
Co se záchodu a misek týče, tak je to kus od kusu...to naše kotě chodilo po bytě kakat, dokud nedostalo vlastní záchůdek...misky je lepší dvojmo...chodí jíst spolu a ač si ujídají, tak mají ráda každá svůj klid...no a kočkolit...mám ozkoušeno kde co a ač je silikát super v tom, že je to hned uklizený, tak vydrží jen krátce a vadí mi to žloutnutí a prášení a měla jsem hned několik druhů, catsan rychle smrdí, levný betonity taky po týdnu smrdí. Nejvíc se mi osvědčil hrudkující biocat´s eko s vůní trávy. 10kg pytel mi na jednu kočku vydržel cca 2 měsíce a vůbec nesmrdí i po několika týdnech-stačí jen dosypávat...ten pytel je za cca 170kč. Teď chci vyzkouet od Brit Care betonit a pokud nebude vyhovovat, vracím se k Biocat´s...
Odpovědět