11.9.2011 11:57:06 iva
Re: Kocka od sousedu k nam pravidelne chodit kadit na zahradu
gigi, já ti nevím, pouštět volně ven zvířáta je prostě risk, může je přejet auto, sežrat sousedův pes, stejně jako soused vzít sekáčkem nebo zastřelit, když mu dělají bordel na pozemku. Stejně jako se zbavují myší, krys, potkanů, krtků.. (krtky tchán pravda nevraždí, ale nosí je kilometr do lesa:) a my doma žádné nemáme :)
Já mám psa na zahradě (naší) nebo na vodítku; když ho v lese nebo na louce pustím, vím že to může být problém a že se třeba nevrátí, zaběhne, zastřelí ho myslivec, někdo komu vleze na pozemek, že ho pokouše jiný pes.. tak to prostě je, proto ho pouštím fakt jen mimo civilizaci.
Jinak mají mít kočku doma... tam se jí nic nestane.
.. a jen pro úplnost, máme rodinný dům, s obr zahradou, sousedi vedle mají kočky dvě nebo tři, vycházíme skvěle, jejich kočky máme rádi (i když je nás pes občas prožene) a asi tady kadí, ale ta zahrada je tak obrovská, že to najít snad ani nejde. Ale kdybych měla malou zahradu a spoustu koček kolem, vadilo by mi to moc, děti mám dvě.
Nevím jestli bych po nich střílela; ale s tím prostě ten kdo volně vypustí zvíře musí počítat.. riziko podnikání.
Odpovědět