Tak naše zkušenost s panem dr Kremlem je opravdu otřesná
.Náš problém je naše malá tříletá dcera s atopickým ekzémem.
Na první návštěvě jsem byla velmi překvapená....protože vůbec se nás pan dr.na nic neptal,jenom jedna otázka byla a to od kdy má ekzém.Jinak opravdu nic!!!!Stále něco si zapisoval a řekl,že nám pomůže.Žádná otázka např,jaký byl porod...jaké má chutě dcera....jestli je vznětlivá...prostě nic.A když jsem se zeptala jestli se bude na něco ptát tak mi řekl,že není třeba že všechno vidí
.
Pak nám zkoušel dávat celé naší rodině na místě kuličky(mě,manželovi,dceři a starší dceři).Házel to do nás jednu za druhou!!!
Pak dal domů dceři dva druhy skleniček plné kuliček a každé jiné a měla jsem to dávat třikrát denně 5 kul.z jedné skleničky a z druhé skleničky dvakrát.
Když jsem se ho zeptala na název homeopatik,které nám dal...tak jeho odpověd byla,že mi to nemůže říct...že nemají konkrétní název,že si je sám míchá!!!
Byli jsme u něho čtyřikrát.stálo nás to 9 tis a bohužel výsledek žádný!!!!!
Takže tak nějak!!!!!!
Celou dobu mi tvrdil,že ji dává stále stejné homeo,ale jenom mění ředění a že ji do dvou let z ekzému dostane!!!!
Je to velmi suverénní člověk a dovede svých sebejistým chováním přesvědčit,že tudy vede cesta!!!!
Nikdy při nové návštěvě se neptal jak se dceři daří,co nového,jestli je nějaké zlepšené,prostě zase NIC!!!
A co jsme četlao homeopatii z toho usuzuji,že porušuje zákony homeopatii!!!
Nechápu jak může někomu pomoci!!!!Jsem na něho fakt velmi naštvaná!!!!!!A proto to moje negativní hodnocení