27.9.2011 11:23:02 Kičína, Sona Richard Hanka
Re: Ahoj
Janes nádherný fotky nádherných kluků. Zrovna nedávno jsem narazila na fotky, jak jsme tlačili společně kočárky na Velkou Javorinu, vzpomínáš? To byla docela sranda
Ten pokojíček je nádherný, to si kluci musejí užívat. My taky předělali pokoj pro příchod miminka, ale je to takový divný, nábytek je poskládaný z více druhů a moc se mi to nelíbí. Ale konečně tam jsou skříně a Soňa si docela zvládá uklidit věci do těch skříní, tak je tam aspoň uklizeno. Až Ríša poporoste a budeme moct zrušit přebalovák a postýlku, tak to chci celé předělat jinak.
Mapi, budu ti moc držet palce. Já rodila v ČB, všichni to komentovali, že jsou tam odborníci, ale je to velká porodnice, mají své postupy a nechtějí to moc měnit a přesně tak to dopadlo. Absolutně je nezajímaly moje přání a požadavky, zkrátka si jeli svojí lajnu. Porodila jsem, kluk je zdravý a krásný, ale vzpomínky stojí docela za ho... Zlatý Brandýs, tam ten přístup byl mnohem lidštější, i když tam asi nebyli takoví odborníci jako ve zdejší vyhlášené skvadře. Dokonce mě chtěl manžel nejdřív převést do Písku, ale já nechtěla, abych mohla být tady, máme to domů ani ne 15km, z Písku je to přes 50. Jak by tam za mnou jezdili? Ale holt jsem nerodila v příjemné intimní atmosféře, ale v továrně na děti, kdy se současně s Richardem během 15 minut narodily další 3 děti.
Odpovědět