7.10.2011 12:58:02 Piggy
Dětská zimní obuv vel. 38-39
Moje 8-letá dcera má nohu 37-38 a samozžejmě boty z loňska jsou jí tak akorát až skoro malé. Tak jsme se začali koukat po zimních už teď, neboť 15.10. jede na školu v přírodě do hor.
No, v obchodě je letos nějaká bída. Doteď jsme kupovali značku Bama v Renu (Park Hostivar), ale už loni jsme začali mít problém s výběrem a letos to jsou hlavně kozačky, kozačkové sněhule... Nebo něco jako kanady, klukovské boty...
POtřebovala bych takové boty, aby v tom mohla se projít třeba po lesní cestě, po parku, po udusaném sněhu a zároveň by byly vzhledově jakžtakž dívčí a vhodné do školy, k teplé sukni. Navíc se mi zdá, že zdražili oproti loňsku, loni i v předchozích leteh jsem sehnala za 1100-1300 kč, teď nejlevnější (z nesyntetické kůže) stály 1600 kč (holce se nelíbily - ach jo), a jinak třeba něco jako dámské pohorky stály 1800 a více. Ale ty se nehodí do školy a k sukni..
Jelikož se bude jednat v podstatě o obuv na jednu sezonu, tak se mi nechce zas tolik investovat, tak bych ráda dostala tip na kvalitní obuv (výdrží i ortopedicky) - mají nějakou a v té velikosti třeba v Bati, Deichmanu, Fare, či jiné značky, které neznám? Nebo budou mít lepší výběr třeba v Drážďanech (a kde konkrétně)? Moc času nemáme.
Díky.
Odpovědět