Mickey...rozvadela jsem se v 2001.....platila jsem z toho chod a udrzbu domu (mestska vila), jidlo, sporty /dcera delala dost financne narocne sporty/. proste zivot ve meste, vcetne meho zamestnani, kde jsem musela vypadat representativne /jeansy do prace nepripadaly v uvahu/....pozdeji jsem si privydelavala doucovanim nemciny, zmenila jsem praci kde jsem vydelavala vic, jiz pred tim jsem si koupila auto a to byl dalsi vydaj plus pojistky, benzin, gumy, bezne opravy. Dovolene, draha soustredeni, pobyty v zahranici dcery.... nez jsem se podruhe vdala, byla jsem dobre vydelavajici zabezpecena zena, starajici se matka, ktera rozhodne nepotrebovala nekoho k tomu, aby ji pridal neco do spolecneho rozpoctu.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.