O investování do nemovistostí pro děti nebyla řeč. Jinak mě právě připadají uhnaní ti, kteří tolik utrácejí. Oni ty peníze totiž musí nejprve vydělat. Asi jako náš soused. Jo, koupí si všechno, ale co z toho života má? Věčně uhnanej, strhanej, rodinu skoro nevidí. My jsme si bydlení zajistili a na co se teď honit. Pracujeme míň, máme míň peněz ale více času. Nejsme nervní, nevyspalí, nikam nespěcháme a zjistili jsme, že je nám mnohem lépe. Ale o to tu nejde. Já jen nesnáším spojení utrácet = užívat si. Moje máma byla taky taková. Teď je v důchodu, bere necelých deset tisíc a sedí akorát doma a je nešťastná a nadává na vládu, že má malý důchod, z kterého sotva vyjde. Přitom nemá žádné výdaje (bydlí u nás, takže nemusí platit nájem, energie) a není schopná cestovat, jak vždycky na stará kolena chtěla. Prý se stovkou v kapse se to nedá. Nevím proč? My s dětmi na výlet vyrazíme i bez ní, jídlo si vezmem do batůžku a jdeme. Potkávám pak ve vlaku babičky taky s batůžky, jak se vrací z výletu, vesele si vyprávějí, vsadím se že ten výlet je moc nestál a připadají mi tedy šťastnější a že umějí žít víc než moje máma.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.