Re: mít koťata či ne
Holky přesně tak.Já sem psala na modrýho kocouře s tou samou radou.no byla sem tam dost zkrityzována a právě chovateli co mají kočky s pp.protože ty sou razantně proti tomu kdo má koťata bez pp.Jenže přesně je chovatel a chovatel.I mezi chovatelema se najdou svině,stejně tak jako mezi chovatelema koček bez pp,který ti co chovají pp označují za množitele!Já bych to takhle do jednoho pytle neházela!Množitel je u mě ten,kdo podvádí,kočku huntuje třema porodama do roka a má to jen proto aby hodně vyrejžoval.
Proto sem se okamžitě ohradila,když sem byla nazvána množitelem,jen proto že chci mít jednou koťata pro rados,abych si to vyzkušela a k tomu opravdu nepotřebuju zakládat chovnou stanici,vstupovat do organizací za poplatky,chodit po výstavách a pak až mít koťata.Sou přeci i lidé,co mají britky bez pp ale dělají to poctivě a navíc ty testy si může nechat udělat i u kočky bez pp!
Přiblížim vám,jaký spojení sem měla v úmyslu já: kočka teda s pp čistej rod whiskasů.A můj kocourek tedy bez pp,ale též čistý rod whiskasů a i když na to nemam papíry,tak vim že,tomu tak je,protože ho mam od lidí co ten rod drží a dělaj to podctivě.A můžu vám říct,že je líp stavěnej a tipovější než leckterej kocour s pp
Odpovědět