| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Boty pro děti

23.11.2011 11:40:25 kosicek

Dětské boty Young spirit

Chtěla bych se zeptat, jestli máte nějakou zkušenosti s touto značkou obuvy-respektive s podrážkou u této obuvy a její výdrží, prodává ji Reno.?????????????????

Riskla jsem druhé boty,tentokrát vysoké, zimní této značky-ceny byla výhodná 500,- (původně 1000,-)-měli tam poslední. Kluk boty nenosí ani 14 dní a už po 1. dnu se mu podrážka začala viditelně sešlapávat- byl tam takový vyvýšený vzorek-a mizet (hlavně v oblasti paty a jejího kraje), ani ne po 2 týdnech už je pata prakticky úplně bez vzorku a zbytek podrážky není nijak silný,počítám po měsíci nošení by se prošlapala úplně na díry stejně tak jako onehdy polobotky. Prý se jedná o mechanické poškození a nemívají na to reklamace, nicméně zkusila jsem to-(navíc já ty minulé také nešla reklamovat a zkousla to, dochodil to s dírama a pak už nosil sandále. Ale teď v zimě nemůže chodit přeci s dírama v podrážce-do bot okamžitě teče voda..Máme i jiné boty z Rena-jinou značku (kupované třeba také v 50ti procentní slevě)a u nich s podrážkou nemáme vůbez žádný problém a po synovi je zdědila dcera...
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Dětské boty Young spirit kosicek 23.11.2011 11:40
*Re: dětské boty "young spirit&quo... KoproFka 23.11.2011 12:44
*Re: dětské boty "young spirit&quo... KoproFka 23.11.2011 12:52
**Re: dětské boty "young spirit&q... kosicek 23.11.2011 14:8
***Re: dětské boty Promka+K(02)+Š(07) 23.11.2011 15:30
***Re: dětské boty "young spirit... KoproFka 23.11.2011 17:53

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.