| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Boty pro děti

23.11.2011 14:08:07 kosicek

Re: dětské boty "young spirit"-zkušenosti

Já už tam šla a čekám, ale díky za reakci a super, že ses dočkala takového jednání při reklamaci, že alespoň víš hned na čem jseš a můžeš koupit botky nové! Fakt super.
U nás bhužel tento obchod není..

Paní říkala, že by to mohlo být vyřízená už za 2 týdny, tak uvidíme. Bouhužel zároveň reklamuju ještě své kožené boty, které jsem zakoupila jinde v pondělí za 1400,- a vydržely mi celý 1 den! Takže mám skoro 2000,- v háji a boty žádné tak doufám, že nezačne sněžit. Kdybych věděla, že za těch 14 dní budu mít peníze, letím koupit boty nové hned, ale takhle~7~...

Jinak ty synovi boty jsou takové vysoké, měly nejmíň hlavní 3 suché zipy,+ nějaký na parádu s nápisem značky, reflexní prošívání a číslo "4" z boku, klučičí tmavá barva, lehké a vizuálně pěkné, takže kdyby měl náhodou někdo stejné, tak bych byla ráda za zkušenost
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Dětské boty Young spirit kosicek 23.11.2011 11:40
*Re: dětské boty "young spirit&quo... KoproFka 23.11.2011 12:44
*Re: dětské boty "young spirit&quo... KoproFka 23.11.2011 12:52
**Re: dětské boty "young spirit&q... kosicek 23.11.2011 14:8
***Re: dětské boty Promka+K(02)+Š(07) 23.11.2011 15:30
***Re: dětské boty "young spirit... KoproFka 23.11.2011 17:53

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.