Já osobně odbornou radu nepotřebuji. Vím, jak moje dítě zpracovává (stále) chození do školky (a s tím související řadu věcí), vím jak je na tom po stránce emocionální a zprostředkovaně - od učitelek z MŠ - jak se zapojuje do kolektivu a zvládá situace tam. Nepotřebuji slyšet, zad-li inteligenčně odpovídá nějakým tabulkám, vím, že po této stránce by ve škole problém neměl.
A povím ti to tak, nemám potřebu tohle vysvětlovat někomu dalšímu, proto si představ, že na dotaz "proč odklad" odpovím velmi jednoduše. Že už z toho někdo může vytvářet příběh dle svého vidění, to je mi už celkem fuk. Nedělám si iluze, že v očích SPOUSTY maminek bude náš odklad "zbytečný".
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.