21.1.2012 18:53:38 Kivík
Re: Druha kocka
Ahoj, máme doma 5ti letého kocourka a 4 měsíční kočičku. Jsou to obě obyčejné české vesnické kočky. Kocourek se s náma hodně pral, pořád něco tropil a připadalo mi, že se nudí a že by mu prospěla ,,ségra". Takže jsem se byla podívat na měsíční kotě a hned mi přišlo, že je to stejnej malej lump jako ten náš doma - no potěš koště - je to asi 100x větší ďas
Spřátelili se asi za 2 dny, ale je fakt, že kočka je extrémně společenská a kamarádská. Dělají docela bordel, pořád se honěji po bytě a perou se a co jim stojí v cestě, to letí na zem
Ale naopak se navzájem mazlej a mejou a spinkaji spolu a je to moc roztomilý
Akorát straší kocour už nemá na nic čas a když je chvíle, tak hnedka spí. Ale to se snad spraví, až kotě trochu povyroste a zklidní se (doufám). Co je blbý - jak máme obě pohlaví - kocour je sice kastrovanej, ale veterinářka nás varovala, že stejně asi bude značkovat až kočka začne mrouskat a že budeme nejspíš muset kastrovat i malou. Prý taky mrouskaji 3 týdny
No to se uvidí, zatím nevím. Jo a šíleně žerou, snad každých 14 dní kupuju granule a to mají ještě každej den kapsičky. Na jedno kočičí wc nechtěli, ale když jsem koupila druhý, začali oba chodit na obě wc
Teda musím říct, že zpětně bych asi zvažovala pořízení kočky stejného pohlaví - to značkování je vážně na houby. Ale šla bych do toho, mají se fakt rádi a je s nima legrace
Odpovědět