Já to mám ráda, když to dělá mnažel mě, tak to přímo miluju, zvládla bych si to nechat dělat hodiny
Manžel je přímo přeochotnělej, dopřává mi dokud neřeknu dost
pro mě to je slast....a i já jemu to dělám ráda, nemám problém a přišlo by mi to dosti nefér....a on to zbožňuje....
Ale nevidím v tom povinost, kvalitu vztahu ani bych se nikdy na nikoho nedívala, že je divnej, že to nedělá...
Jinak, s manželem si navzájem voníme, tak to je fajn...
Ale, věřte nevěřte, manžel se o tom s kamarádama baví, na pivě mezi sebou, má přehled jak to kde chodí, má partu dlouholetých kámošů....a 99% chlapů to má rádo a když to nemají od manželky, velmi je to láká od jiné, je to asi větší lákadlo než akt samotný a hledají to jinde, bohužel....
A už v minulosti jsem od několika chlapů slyšela osobně, že to je jedna z největších slastí, že pokud mu to žena umí udělat pěkně pusou, takhle ho uspokojit....a když mu to i spolkne, je to nejlepší....
Ale rozhodně není dobré se do ničeho nutit, to je to nejhorší. Já tedy jen vím, že kdybych to manželovi nedělala, bude neuspokojenej, a že kdyby to nedělal on mě, asi ho vyměním
nééé, to je sranda, on to naštěstí umí nejlíp na světě, je v tom mistr, nedám, nepůjčím, ale přála bych to zažít každý ženský
Jsem dost stydlín, ale tady jde stud stranou, chtíč je silnější....