Ostatní reakce jsem nečetla, ale podle mě ti tam toho chybí strašně moc:
- vůbec tam nemáš sezónní zeleninu kromě mrkve (zelí - i třeba kysaný, celer, červenou řepu...) V rajčatech a ledovém salátu jsou teď houby vitamíny, kukuřice z plechovky - není náhodou nějak doslazovaná?
- nejsou tam vůbec luštěniny, obilniny ani celozrnný těstoviny (fazolky, jáhly, pohanka, hrách, čočka, rýže, ovesné nebo jiné vločky - všeho se dá koupit spousta druhů) Třeba pro zpestření si oobčas udělat špaldové kafe s čekankou...
- mléčné výrobky taky úplně nedostatečné - jeden druh sýra je hrozně málo, plátkový asi za moc stát nebude. Chtělo by to nějakou Lučinu, kozí sýry, tvaroh, jogurt raději Holladndii, nějaký kefír...
- ovoce tam máš podle mě (oproti ostatnímu) naopak dost, na banány bacha, jsou pěkně sladký
- nikde tam nejsou ořechy, vajíčka (aspoň jedno za týden), med
- co se týče masa - s tuňákem opatrně, to není nic moc zdravýho a nekupovala bych tu značku Tesco, ale nějakou kvalitnější. Vůbec tam nemáš libovou šunku, vepřová panenka taky občas neuškodí, filé - druhy ryb bych střídala, dietní je třeba taky krůta, králík a hovězí by sis jednou za čas taky měla dát
Taky dost záleží na tom, v jakém pořadí to za den jíš. Doporučovala bych ti najít si na internetu výživovou pyramidu, po tomhle sice možná zhubneš, ale zaděláš si na jiný problémy. Třeba ti začnou padat vlasy, zhorší se pleť...Takhle hubnout je nesmyslný. Jestli ti něco opravdu nechutná tak, že to nesníš, dá se většinou najít alternativa
Ať se zadaří