6.3.2012 11:16:22 Mája+kluci 07, 11
Kocour močí dětem do hraček
Náš sedmiletý domácí kočkoun začal v poslední době (dle mého naschvál) močit tam, kde jsou dětské hračky - nejoblíbenější je pěnové puzzle (to se tedy snažím uklízet), ale nepohrdne ani jinými. Kocour byl vždycky domácí, vcelku vychovaný a nikdy neměl tendence se "mstít" nebo dávat najevo nelibost tímto způsobem. Chápu, že to chudák nemá se dvěma malými dětmi jednoduché, ale snažím se ho v rámci možností před nimi chránit. On je ale pošuk, místo toho, aby si někam zalezl, tak se chová jako typické "smečkové zvíře", pořád se kolem dětí (i nás) motá a občas ho otravujou (hlavně mladší - lozící mimino).
Mám obavu, že z něj budu muset udělat venkovního kocoura - misky ven a poraď si jak umíš. Jenže on nikdy ven skoro nechodil, nebojí se lidí ani psů, sežere co nemá a pak je mu blbě... Mám obavu, abych tím nad ním nevynesla ortel smrti
Co s ním sakryš, vím, že to kočky ve stresu dělají, ale já přece nemůžu denně vytírat kočičí tentononc a desinfikovat hračky (případně vyhazovat, občas to umejt nejde)
pracuju a času je málo i na děti, natož na taková extempore
Odpovědět