| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Snaha o zhubnutí

27.3.2012 21:34:27 Nana

Re: Hubnutí na OB klinice

Ahoj, já tam chodím už skoro rok. Neplatím nic, resp. platím 30 Kč pokud jdu k lékařce (chodím na střídačku k dr. a k nutr. terapeutce). Jídelníček si sestavuju sama, ony mi ho kontrolují a opravují. Vzhledem k tomu, že jsem neukázněná dostala jsem předpis na Xenical, částečně na vlastní žádost (to píšu jenom proto, že Skramuška psala, že už léky moc nepředepisují). Nutr. ter. mi na mou otázku ohledně sestavení jídelníčku řekla, že je to možné, ale je to nadstandarní služba a hradí se (v řádu stokorun, žádná velká pálka). Sice nemám velký výsledky, ale netloustnu, což v období kdy nemám motivaci, považuju za úspěch. Jsem bohužel ten neukázněný rozežraný jedinec, který klidně přibere za rok 10 - 15 kg jen to hvízdne.Jediný co bych jim vytkla je, že jsou na mě moc hodný a já jsem bohužel typ co potřebuju malej dvůr a velkej bič.. ale to není stížnost, to ber s nadsázkou :-).
Odpovědět
Průběh diskuze (8 názorů)
Téma: Hubnutí na OB klinice Masajka 27.3.2012 11:16
*Re: Hubnutí na OB klinice Pole levandulové 27.3.2012 11:26
**Re: Hubnutí na OB klinice Masajka 27.3.2012 11:49
***Re: Hubnutí na OB klinice Pole levandulové 27.3.2012 12:0
*Re: Hubnutí na OB klinice Matějová 27.3.2012 14:1
*Re: Hubnutí na OB klinice Nana 27.3.2012 21:34
*Re: Hubnutí na OB klinice Jiří Fix 7.7.2013 6:13
*Re: Hubnutí na OB klinice jarka dvojčata 28.11.2013 8:14

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.