13.4.2012 12:15:36 Terinka2
Re: Krabičková dieta - osvědčila se Vám?
A co jiného jsou krabičky než zdravý žívotní styl??? Samozřejmě záleží kde si je vezmeš. Já jsem z menšího města a jedna firma, která se zabývá cateringem a má prodejnu s čerstvýma potravinama-jako ryby, místní jehněčí, domácí tvarohy atd., začala taky dělat krabičky. Jídlo výborné, zdravé. Jídelníček sestavuje opravdu odborník. Kupa čerstvé zeleniny, každý týden dvakrát ryby a to např. losos-luxusní, suroviny jako kuskus, celozrnné těstovin, ale také lasagne...atd. Jídla vždy sami vaří, žádné polotovary...po třech měsíchích mám dole 9kg, moc mi chutná a cítím se výborně. Navíc když mám správný poměr sacharidů, vápníku, bílkovin ...atd. tak mě ani nehoní žádné chutě. Necítím se unavená, mám kupu energie a jsem spokojená. Naprosto nechápu, že po celoživotním hledání způsobu jak zhubnout je tak jednoduchý způsob. Jde to samo a já mám pocit že toho sním víc než bez diety.Navíc jsem celý den v práci, kde co si nedonesu sebou tak nemám. Takže každý den dopředu přemýšlet co si vezmu na celý den k jídlu...děs. Takhle si ráno vyzvednu po cestě do práce tašku s krabičkama a je to. Samozřejmě je třeba mít dostatečné reference o dané firmě, neorientovat se jen podle ceny... Samozřejmě jsem četla ten článek jak to některé firmy šidí, ale proto si nemyslím, že jsou všechny krabičkové diety špatné a všechn firmy co to provozují jsou zloději!!!
Odpovědět