30.4.2012 10:58:17 sylvaina
Re: Kollik koček v bytě?
Já už bych to číslo nezvyšovala, jinak se ti to vymkne. Můj bratr se švagrofkou jich mají asi 8 možná 9. Počet se stále mírně mění. Oni jsou totální kočkomilové. A vždycky, když jim nějaký kožich ubude, tak se vzápětí najde nějaká opuštěná kočka v nouzi, která jim stav opět navýší. A pokud možno vyhozená kočka březí, takže pak ztěžka ještě udávají koťata. Abys rozuměla, mají je velmi pečlivě opečovávané, s veškerou péčí. Akorát to už lehce překročilo rozumné meze, protože jim kočky hodně komplikují život. Pokud překročíš psychologickou hranici dvou zvířat, tak si tvé okolí začne myslet, že problémy všech koček v okolí jsou i tvým problémem a budou ti nutit všechna zatoulaná x opuštěná x divoká koťata. A ty nejspíš opravdu budeš mít pocit, že záchrana všech dostupných koček je opravdu tvůj problém... A může ti to přerůst přes hlavu.
Jen bych chtěla popodotknout, že se možná jednou v tvém životě objeví nějaký pan Úžasný, který ovšem na velký počet koček v tvém životě možná bude mít poněkud konzervativnější náhled. Ne všichni chlapy mají svatou trpělivost jako můj bratr...
Odpovědět