Dobrý den sice sem kluk.. ale to by asi nemělo vadit.. osobně mám i já zkušenosti s olynthem... používal sem ho asi půl roku ale poslední dobou mě začala akorát tíct krev z nosu a bolela mě hlava a byl jsem i častěji nemocnej.. začal jsem to řešit tak že sem musel ikdyž se měl stejné problémy jako vaše dcera před spaním.. ale opravdu musel jsem to vydržet aspoň týden.. pak jsem po tom týdnu začal brát jiný sprej který nijak nepoškozuje sliznici a byla to mořská voda (jsou dva druhy nebo i víc každopádně jeden druh co mě doporučili v lékarně poškozoval nosní sliznici a jeden ne).. tak samozřejmě sem si vzal tu co nepoškozuje..sprej působil a to když sem ještě požíval olynth tak žádný sprej nepůsobil... a jinak jsem to stále měnil jeden čas mořskou vodu a jeden čas MUCONASAL PLUS.. a pak jsem byl už kvůli tomu donucen jít na alergologii.. prášky začaly působyt až nějak po třech dnech.. a konečně sem si ulevil teť když vidím reklamu na olynth tak se mi chce tak akorát zvracet ... takže přeji hodně štěstí a ať vám to vynde!
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.