17.5.2012 23:00:51 Nerfka+2
Re: Zdravý životní styl
Přesně jak píše Tabita. Já sportu a pohybu přišla na chuť taky až teď po dětech. Mám teď po ročním "zdravém životním stylu" asi 12 kilo dole a jsem na předporodní váze, ale musím říct že vypadám mnohem líp než před dětma, prostě pevněji.
Co se pohybu týče, tak mám sice babičky, ale využívám je spíše když potřebuju s jedním nebo druhým dítětem na plavání, cvičení, k doktorovi, na nákupy apod. Na hodiny Heat, kterým jsem totálně propadla jezdím v neděli večer a to hlídá manžel, jinak jsem si ustálila svoje "cvičení" na hodinku když děti spí. Dříve jsem jen tak lelkovala a dneska se už těším, až děti zavřou oči a už jdu na výpady a sklapovačky a kliky a nebo si dám hodinku na rotopedu.
neříkám že tohle tě má bavit, ale najdi si prostě něco, co je ti blízké a tomu se věnuj. Ono možná když to začneš dělat byť jen z donucení, třeba tě to začne nakonec bavit, když uvidíš, jak se tvé tělo mění a jak ti to pomáhá.
mmch, doporučuju stránky "www.cviceni-doma.cz" kde jsem jela asi 8 týdnů podle cvičebních videí a fakt mě to bavilo. nebo si najdi nějaká videa na youtube.
Taky si dávám svižné procházky s mladší, když je starší jednou týdně ve školce. Pokud je hezky,naložím malou v poledne do kočárku aby spala, do uší disko hudba a už si to štráduju po polních, klidně hodinu a půl.
Odpovědět