Je kočka těhotná?
Měsíc máme kočku, i když se mi zdá, že je doma už odjakživa :) když jsme si ji brali, tak její koťátka měly cca 12 měsíců. Má 2 roky, a co jsem si od paní zapamatovala, tak říkala, že v mezidobí od koťátek po tu dobu, dky jsem si ji vzala, mrouskala. měli doma více koček. Je normální, že její břuško je takové... velké po tak dlouhé době? nějak si nevzpomínám, že by bylo tak velké, i když je to kus "ženské" :)) byla vždy (tedy od doby, kdy jsme si ji vzali) taková větší, ale už dva dny okolo ní chodím, protože se mi zdá, že ji buď strašně chutná, nebo budu kočičí babičkou. má takové břuško do stran, větší, protože je celá taková velká, prostě si nepamvtuju, jestli takové měla i předtím. má ho prostě takové do stran, i více méně dole, ale do těch stran jsem si všimla včera. tedy, koukám se na ni každý den :))) ale zaujalo mě to včera, má chuť k jídlu, během týdne půjdu sí k veterináři, ale i tak, jak poznám, že je těhulka? bradaky má velké, ale pamatuji si, že je měla velké, když už k nám přišla. má někdo zkušenost, jak rozpoznat baculku od těhulky od koček? díky.
Odpovědět