11.7.2012 20:00:07 pampeliška
Re: Co vařit v kempu?
škubánky s oříškovou posypkou - škubánky v pytlíku jsou jako jedno z mála pytlíkových jídel jedlé. Potřebuješ ještě mléko v krabici, (nepotřebuje lednici) a doma udělanou osmaženou strouhanku s mletými oříšky. pokud na místě dokoupíte máslo, je to vynikající.
Br. kaši z pytlíku s párky nebo šunkou z plechovky.
Fazole v plechovce na místě dotvořit zeleninou a rajčaty.
Noky vakuově balené s jakoukoli omáčkou.
Buchtičky se šodo. Tvarohové buchty balené vydrží pár dní, šodo uvařit na místě.
Těstoviny s tuňákem.
Tato jídla jsou vyzkoušená a jedlá, ale používáme je, když není možný nákup v místě ani není lednice.
Jinak je nejjednodušší, dojít nakoupit místní čerstvé potraviny, hned uvařit a sníst.
Odpovědět