16.7.2012 15:04:00 Gerberka1
Re: Máte teď v létě nemocné děti?
Karafo,
Vloni touto dobou jsem tu zakládala téma „Angína v tomto počasí“, protože jsem byla už zoufalá z věčného synkova marodění (vloni měl 4 ročky a byl prvním rokem ve školce).
Byl schopen omarodit po 1 týdnu prázdninového provozu školky, i když předtím 1 měsíc ve školce nebyl. Od března do července vloni měl 6x atb., věčně angíny, průdušky, zánět ouška…..V září byl trhat nosní mandli, byli jsme objednaní 4 měsíce, tento školkový rok už byl o kousek lepší.
Letos měl atb. jenom 3x – leden, únor a březen, od té doby neměl. Naposled byl nachlazený na Velikonoce, vyléčili jsme doma, horečky neměl, nic a do školky chodil. Od té doby je OK, tisíckrát ťukám na dřevo a teď chodí ještě druhým týdnem na prázdninový provoz, hlídání máme nulové…..
VELICE S TEBOU SOUCÍTÍM. Věř, že to bude časem stoprocentně lepší. Synek teda bere i léky z alergologie speciálně na podporu dýchacích cest (Bronchovaxon), bude ho brát od podzimku zas….ale už bude ve školce třetím rokem, tak snad to bude lepší…
Starší syn (12) býval nemocný daleko méně často, v průměru 1x za 3 měsíce něco měl, ale nikdy jsem neřešila, že nedochodil ani týden a byl marod nanovo…to až teď ten malý.
Ještě když to jsou „jen“ ty „obyčejné“ školkové nemoci, dá se to vydržet. Mnozí jsou na tom hůř a daleko vážněji nemocní, tak jediná to útěcha…
Odpovědět