Re: něco na potlačení chuti na sex
Hele holky, já sice nepochybuju, že může jít i o to, že monitor, kam se napíšou všechny názvy nekoitálních praktik, momentálně nahrazoval ženu, coby onu pomůcku, ale je zase fakt, že v převážné většině jsou tu příspěvky žen, co je obtěžuje vyjít vstříc manželovým / přítelovým potřebám. Mě to hrozně udivuje, protože pokud jde o pouhé milování, ne třeba o nějaké úchylky, nebo tak, tak mi vlastně přijde, že toho muže jako partnera neberou. Žít ve dvou přeci neznamená jenom platit hypotéku, chodit do společnosti a starat se o děti. V první a nejdůležitější řadě musí být partnery. U mne tŕeba je hlavní rozdíl mezi mými kamarády a manželem v tom, že ho miluju, což je pocit uvnitř, o kterém mu můžu a nemusím říkat, který je můj a v podstatě neviditelný ( předpokládám, źe někdo dokáže předstírat lásku, nebo někdo miluje a najevo to dát moc neumí), a pak to, že se s ním miluju. Přišlo by mi docela padlé na hlavu stěžovat si, že mě chce moc. A dehonestující přiznat si, že mě chce málo. Sex je přeci hrozně důležitá oblast života a musí se o něj pečovat stejně jako o všechno ostatní. A je fakt, že co se nevér mezi mými kamarády týče, vždycky to bylo, že si on nebo ona dlouhodobě stěžovali, že se k tomu doma moc nedostanou a že druhá strana není tak náruživá. Až na jeden případ jsou ze vśech těch nevěr nová manželství, zatím dlouhodobá. Až tak nepodstatná záležitost to teda asi nebude.
Odpovědět