| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Nákup a prodej přes internet

31.10.2012 9:33:37 katyn

Nákup na www.amazon.de

Nakupujete zde někdo a dorazilo vždy všechno? Nenakupovala jsem zde poprvé, tentokrát jsem ale měla velkou objednávku, rozdělili mi to do 5ti zásilek. Všechno přišlo víceméně hned, jen ta nejmenší a paradoxně nejlevnější položka /hodinky/ tu ještě není. Zatím je to ve lhůtě pro doručení, ale bylo to odesílané ve stejný den jako jiné věci a ještě to tu není, tak mi to přijde divné. Číslo zásilky k tomu nemají, takže nelze zásilku vysledovat. No, snad to dorazí, je to dárek pro syna, tak by mě to mrzelo. Nevíte, jak postupují, kdyby se to skutečně ztratilo? Jinak podotýkám, že vždy vše přišlo, doporučené zásilky samozřejmě, ale i ty obyčejné a tohle si jako obyčejné poslali.
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Nákup na www.amazon.de katyn 31.10.2012 9:33
*Re: Nákup na www.amazon.de Jita111 31.10.2012 10:28
**Re: Nákup na www.amazon.de Anni&Annika 31.10.2012 11:30
***Re: Nákup na www.amazon.de Jita111 31.10.2012 13:15
****Re: Nákup na www.amazon.de katyn 31.10.2012 13:44
*Re: Nákup na www.amazon.de Jarča, Honzik 9/04, Michi 9/08 31.10.2012 16:40

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.