Amando - bohužel. V předchozím příspěvku jsem psala, že tento přístup uplatňovala učitelka ve třídě, kam chodil starší syn. U mladšího začaly první problémy s tím, že vyžadovala naprostý krasopis a nebyla schopná pochopit, že asi jsou děti, které na krasopis nemají. Když jsem porovnala písanku staršího syna s tím mladším, tak jsem zjistila, že mladší proti staršímu píše opravdu krásně /ale krasopis to opravdu nebyl/ a starší syn by při přístupu učitelky mladšího syna asi zažíval traumata a byl by asi na čtyřky - jen kvůli písmu. A kolikrát mladšího utěšoval, ať na ty trojky ze psaní kašle, že píše proti němu krásně a ať se soustředí spíš na pravopis - a bylo mu evidentně mladšího bráchy líto.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.