Syn zlobí v družině
Dnes jsem se dozvěděla (od dcery), že syn prvňák zlobí v družině. Pere se. Nikdy se nepral. Hlavně zlobí se svým kamarádem. Dnes přišla dcera s tím, že mu paní družinářka řekla, že jestli budou zlobit, zajde za ředitelkou a vyloučí je z družiny. Jsem z toho v šoku. Vím, že to mohou udělat. Jsem matka samoživitelka a přijíždím ke škole každý den po půl třetí. Nemohu syna vyzvedávat ve dvanáct ve škole a nemohu to ani nijak zařídit.
Musím chodit do práce. To ho jako vyhodí před školu a dělej si, co chceš???
Nejvíc mě na té celé věci šokuje to, že mě doposud NIKDO neinformoval o problému. Třídní schůzka byla 7. listopadu, byla jsem na ní. Ani jeho učitelka, ani družinářka o ničem nemluvili. Včera měl akorát v žákovské knížce přeškrtlé zvířátko, že zlobil (od učitelky, prý mluvil v hodině). A dnes toto. Paní družinářka je velmi mladá (22 let) a mám dojem, že si neumí moc poradit. Nemám sice iluze o svém synovi, nestavím ho na piedestal, ale ve školce mě jenom jednou paní učitelka upozornila, že bouchli někoho "mezi nohy" (bylo to se stejným klukem, se kterým teď nejvíc zlobí v družině) a to bylo vše. Přemýšlím, zda nejde požádat, aby chodil každý do jiné třídy (myslím družinu). Jsem si jistá, že druhá vychovatelka (znám jí), by si s ním poradila raz dva. Navíc kdyby mě neinformovala dcera (chodí do stejné družiny) nebo máma onoho druhého zlobila, tak bych vůbec nic nevěděla. Jak byste se k tomu postavili??? Šli byste se informovat??? Byly byste naštvané tak jako já, že to nikdo neřeší se mnou a že se vše dozvídám "bokem"???? Telefony jsem jim napsala asi 10x všude, kam si přáli.
PS: Syn samozřejmě tvrdí, že si začíná ten druhý a ten druhý, že začíná můj syn. Klasika.
Odpovědět