Re: Syn zlobí v družině
Napsala jsi toto:
za mladou družinářkou bych zašla, bohužel asi zatím pokorně, spíš to směřovat tak, jak to máš těžký a jak chudák kluk, neblahý vliv exe na výchovu...hrát na její soucit, vyslovit pochopení pro ní, že chápeš, jak jí zlobení štve, že to nemá s dětmi lehké a že kluka důrazně usměrníš a kdyby něco, ať se obrací přímo na tebe...dát znovu číslo telefonu
jednat sofort, než ho vyloučí a teprve pokud by "lidský přístup s vcítěním k ní a postěžováním pro sebe" nezabral, hnát to výš a direktivně
Z čehož "bohužel asi zatím pokorně","hrát si na soucit", lidský přístu a vcítění dané do uvozovek a zakončení "hnát to direktivně výš" mluví samo za sebe.
Nenapsala jsem, že vychovatelka je kráva, napsala jsem, že pokud by byla kráva, tak ani tebou doporučovaným postupem se s ní Insula nedomluví.
Osobně bych si tipla, že kráva není, spíš nezkušená a dělá co může.
Takže si, prosím, pro příště, odpusť "ty si zase něco", protože já jsem jen pojmenovala to, co ty jsi špatně zamaskovala.
Teprve až lidi budou schopni být k sobě doopravdy slušní a ne si na slušnost hrát, aby zmákli nepřítele, je naděje dočkat se nějakých lepších výsledků i v tak banálních situacích, jako je zlobení dětí v družině.
Kromě toho,zejměna rozdíl od tebe, vím trochu málo o tom, jak funguje družina a jak z ní lze či nelze děti vylučovat. Má snaha byla Insulu i ostatní,co se bojí, že jim někdo může zákeřně a za zády vyhnat děti z družiny, uklidnit. Nejde to.
Že vystreslá mlaďoška už neví, čím by zpacifikovala rozverného chlapečka, to je asi fenomén dneška.
Nazdar!
Odpovědět