Jééé Soni rihhanato už asi dávno nééé změnila jsme image a nejsem už črnovlasá vlasy konečně zas dlouhý a taky jsme byla ještě před půl rokem podvyživená teda no jo no ale ted už teda fakt nejsem mám pocit že jsem tak v pátým měsíci
byly trochu starosti problémy i mezi mnou a Kamčou ale to se tady nechci nějak vyjadřovat kdytak mi písni mejlíka já ho nemám v pcna tebe
ale je vše v pořádku a já jsme štastná Miušky nemoc hold beru tak že to tak je a nkdy bych neměnila
jo a Maxííík?,to Miu tvrdí že chce psa maxikaa trochu jsme poměnili a když to bude holčička tak to bude Nelinka a klučíík to bude Tobí(Tobiášek)
jinak snad než se narodí naše další mimí tak snad budem už konečně ve svém taaaak s enato těšííííím je to mazec žádná srand a atady u mamky to už s dvěma néééé
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.