| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : leden 2008

27.12.2012 10:52:39 KackaMik+8/05+1/08+6/16

Pozdrav po dlouhé době :)

Ahoj holky :)

Moc Vás zdravím po dlouhé době, snad si na mě ještě některá vzpomenete. Napadlo mě po dlouhé době sem zabrousit a podívat se, jak si naši skoro pětiletí mazlíci žijí :) A nahlásit, jak je to u nás :)
Já chodím do práce, učím ve školce a Andulka, tedy chodí taky. Chodí od dvou a půl roků, možná tím, že jsem tam dycky byla, nebyl se školkou žádný problém. Ve třídě ju ale nemám....Je to už velká holka. Ve výšce dohání i Kristýnku, často se nás někdo ptá, jestli máme dvojčata ~b~ ~b~ Bohužel u Kristýnky je to že je tak drobná způsobeno Crohnovou chorobou, se kterou už víc jak dva roky bojujem a celkěm těžce zápasíme, je to děsná nemoc ~Rv Kolikrát jsem psychicky totálně sesypaná a na dně ~a~ Ale válčíme....
No a nedávno nám u Aničky potvrdili atopický exém, no další radost....
Každopádně i přes to všechno, jsme se rozholi, že bychom asi časem rádi ještě jedno miminko, možná taky kvůli holkám, potřebovala bych být s nima asi doma a více se jím věnovat....často totiž s Kristýnkou trajdáme po nemocnicích a já mám už v práci celkem problém....Ale hlavně cítím, že snad ještě nejsme všichni....
A jak se máte Vy? co je nového u ledňáčků 2008? S některými z Vás jsem celkem v kontaktu přes FB, aspoň tím, že občas vložíme fotku atp... Letos na podzim jsem byla s kamarádkama na wellness pobytu v hotelu Kopanice u Marcelky P. - tušim měla přezdívku Alecram...i jsem se s ní setkala a bylo to skvělé...setkání i pobyt tam :)
No rozepsala jsem se pořádně! Budu nakukovat ať se o Vás zase taky něco dozvím.
No a všimla jsem si, že Petruška čekají k Miušce sourozence!!! Moooc gratuluju a přeju ať je všechno v nejlepším pořádku! ~x~

Všichni se mějte moc krásně!

Odpovědět
Průběh diskuze (1 názorů)
Pozdrav po dlouhé době :) KackaMik+8/05+1/08+6/16 27.12.2012 10:52

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.