Re: Každá desátá žena riskuje smrt nebo ochrnutí při braní hormonální antikoncepce
- "zajímavé. že má moje kamarádka pravdu potvrdily už 4 diskutérky zde."
zajímavé ne pro mne
- " Možná byste to měl přehodnotit s vým pacientům s leidenskou mutací tato vyšetření začít doporučovat - nebo je aspoň poslat na konzultaci s hematologem"
nevím sice, co bych měl přehodnotit, každopádně mne Vaše úvahy nějak neispirují. Možná, že jste špatně četla nebo špatně rozuměla tomu, co jsem psal, možná si mne dokonce s někým pletete, kdoví. Nicméně bez ohledu na to : jednak pokud má pacient nalezenu Leiden mutaci, tak nejspíše už vyšetřen byl a není co mu v tomto ohledu doporučovat, jednak jsem psal o tom, kdo může vyšetření indikovat. Pokud máte nějaké relevantní a validní inforrmace o indikacích vyšetření zaměřených na thrombofilii, tak je představte namésto presentace logických klamů.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.