23.1.2013 11:37:55 Hanka
Re: Co si počít se sebelítostí?
treba ja,
měla jsem podobný problém, můj exmanžel budoval firmu (která v době, kdy odcházel, byla po mnoha letech budování konečně jakž takž funkční), já jsem svou kariéru utlumila - nebyla to oběť, ale je fakt, že jsem stála v nevýhodné pozici z hlediska příjmů a možností do budoucna, a bohužel je to tak do značné míry dosud.
Chtěj po něm peníze a nebuď zbytečně skromná, nejen na děti, ale i pro sebe, buď do rozvodu nebo na nějakou přechodnou dobu (alespoň půl roku až rok), dohodněte se písemně. Ono mu to sice trochu "ulehčí svědomí", ale pro tebe bude trocha času postupně přebudovat své zaměstnání, najít někoho na hlídání a tak.
A držím palce, třeba se ještě probere ze zamilovanosti a rozmyslí. V jeho případě by mohla být starší dcera, kterou bere s sebou, docela okatou "připomínkou"... Jak se bude vyvíjet tvoje doufání a postoje, to je na tobě, jen nedovol, aby tě naděje na jeho návrat odradila od řešení praktických věcí, především financí, v rozumné míře - totiž co finančně "nezískáš" teď, to už za půl roku nepůjde.
Jak mě to štve, když čtu podobné příběhy :-(
Odpovědět